Videre

Vi er sikre på at du nu er ivrig efter at lave din egen hjemmmeside med CMSimple_xh. Efter at have downloadet den nyeste version fra  Github har du 3 muligheder:

  • Du har et webhotel på internettet der understøtter mindst PHP 5.3. Udpak den downloadet zip fil CMSimple_xh og opload indholdet af den til root mappen på dit domæne. For at kunne dette skal du anvende et ftp program, og afhængigt af konfigurationen af dit webhotels server, skal du måske ændre nogle af filerne og mappernes filtilladelser til skrivebar. Du kan finde flere oplysninger her CMSimple_XH wiki.
  • DU har en webserve kørende på din pc, fx. XAMPP (selvom du ikke har det, kan du overveje det. Installationen er ikke så svært.) Du kopiere bare hele inholdet af CMSimple_XH mappen til  localhost mappen, som normalt hedder "htdocs".
  • Selv uden en webserver og webhotel kan du afprøve CMSimple_xh på en windows pc. Installere bare denne version of CMSimple_XH, som leveres med sin egen lille webserver.

Har du spørgsmål eller vil du i kontakt med de venlige folk bag CMSimple_xh, så besøg CMSimple forum og opret en gratis konto.