Velkommen

Dette er en demo of CMSimple_XH

Login med kodeordet demo og tag et kik i CMS administration.

Når du er logget ind vil du se nogle advarsler (warnings) om at nogle filer ikke er skrivebar – Vi beklager, men vi har bevist lavet filerne ikke skrivebar, for at alle kan få adgang til denne demo.

Efter Login

Straks efter at du er logget ind vil on-line editoren være aktiv, og du kan redigere indholdet af siden (det er desværre ikke muligt at gemme i denne demo). Der er tre forskillige on-line editorer tilgængelige til CMSimple, i denne demo er der kun TinyMCE-editoren. Selve editoren kan justeres efter dit behov.

Når du logger ind, kommer der en ny menu i toppen af siden.

  1. Se mode: Skift mellem redigering og vis siden som den vises for besøgende.
  2. Sider: Slet, opret, omdøb eller flyt rundt på siderne. (Der findes en anden sidemanager, som gør tingene på en anden måde, men igen er valget dit.)
  3. Files: Se, opload og administrere billede, pdf og andre filer, som du har på din side. (Alternativt kan du installere en mere advanceret filbrowser.)
  4. Indstillinger: Skift basis indstillinger som kodeord, e-mail, side tittel, indstillinger for søgemaskiner (SEO). osv..
  5. Plugins: Se indstillinger af de installerede plugins. Der er et utal af plugins tilgænglig, og nye blive med jævne mellemrum udgivet. Denne dome har kun basis pluginene som følger med som standard når du downloader CMSimple, plus template switcher plugin.